top of page

ZETTEN WE SAMEN DE STAP NAAR UW DROOMKEUKEN?

Horecaconcepten evolueren constant en dus ook de indeling en de opbouw van de keuken. Technologische ontwikkelingen spelen in de restaurants een belangrijke rol. De vakkennis, maar ook de creativiteit en inventiviteit van de keukenbouwer worden dus nog belangrijker. De keuken van de toekomst is doordacht en duurzaam.

Doordacht betekent dat de keukenindeling naadloos aansluit op de visie en de werkwijze van de chef en zijn brigade. De keukeninrichtingen van vandaag zijn ook duurzamer zodat bij een goed onderhoud de levensduur maximaal benut wordt.

De chefs van vandaag hebben hun focus op hun eigen concept. Wij denken samen met de klant na over hoe er maximale efficiëntie bereikt kan worden in de keuken: vaak met minder vierkante meters, maar wel steeds creatievere invullingen. Er komt steeds minder apparatuur, maar wel slimmere apparatuur. 

We gaan met de chef en onze experten op zoek naar de ideale invulling van de chef zijn droomkeuken.

Consultancy voor projectontwikkelaars:

Bij de realisatie van een project komt heel wat kijken. Als projectontwikkelaar wilt u bijvoorbeeld ook keukens die perfect in lijn liggen met de rest van de realisatie. De juiste materialen, de juiste timing, maar vooral: het juiste budget. Maes Kitchen Expert is hiervoor de ideale partner en dat volledig op maat. 

Keukenrenovatie:

Voldoet uw keuken niet meer aan uw verwachtingen? Dan heeft u 2 mogelijkheden. Of u blaast uw huidige keuken nieuw leven in met een keukenrenovatie of u gaat voor een volledig nieuwe keuken. Welke mogelijkheden zijn er bij een renovatie en wanneer plaatst u best een nieuwe keuken? Maes Kitchen Expert geeft uw advies en inspiratie.

bottom of page